Kundvagnen är tom  
Få inspiration, tips, erbjudanden och mycket mer direkt till din e-mail.

Astro 320 nordic + DC 50

Garmin

Webbshoppen är stängd. Välkommen till vår butik i Skövde.


 

Det främsta spårningssystemet för brukshundar

 • Fjorton kilometers räckvidd med VHF-antenn i stål fäst i en DC™ 50-enhet (kortare antenn medföljer för mindre hundar)
 • 20 procent längre batterilivslängd då en uppdaterad Astro 320 paras ihop med DC 50, och batterisparande räddningsläge
 • Spåra upp till 10 hundar åt gången (vid köp av ytterligare DC 50-hundenheter)
 • Toppmonterad GPS och GLONASS med hög känslighet
 • Avancerade kartor med BirdsEye-satellitbilder, TOPO-kartor och mycket mer som tillval

 

 

Med det unika Astro 320-hundspårningssystemet fastställer du hundens position och visar exakt var den är på en levande färgskärm, till och med när du inte kan se eller höra den. Astro-systemet har funktioner som jägare har efterfrågat – som längre räckvidd och batterilivslängd, en mer hållbar antenn, ett förenklat användargränssnitt och oumbärliga kartfunktioner.

Iaktta varje rörelse din hund gör

I Astro-systemet ingår den handhållna Astro 320-enheten och det robusta DC™ 50 -sändarhalsbandet¹ med en orange polyuretanrem (tillbehörsfärgremmar säljs separat). DC 50 har toppmonterade GPS- och GLONASS-mottagare och en nyligen omdesignad VHF-antenn i stål. Vid växling till räddningsläge minskas uppdateringsfrekvensen så att batterilivslängden ökar, vilket ger dig mer tid till att leta efter en försvunnen hund. Med halsbandslåsfunktionen skapas ett fyrsiffrigt PIN-nummer som förhindrar andra att se var din hund befinner sig – en användbar funktion vid fältövningar för att säkerställa att Astro endast används som ett sökverktyg när en hund kommit vilse under en tävling.

Astro 320

Upplev förbättringar av Astro

Det intuitiva och lättanvända Astro-systemet tar hundspårning till en helt ny nivå med ny programvara för 320-enheten som stöder DC 50-hundenheten. Gränssnittet strömlinjeformar det som visas genom att visa positionen för hundar som befinner sig utanför den aktuella zoomnivån i displayens marginal. Användaren kan också välja hur stor del av varje hunds spårlogg som ska visas, eller stänga av den helt för att undvika störningar på kartan.

Astro 320 är kompatibel med alla sändare i Garmin DC-serien och har även som första enhet funktioner som utökade kartritningsfunktioner, funktioner för BirdsEye-satellitbilder (abonnemang krävs), vibrationsbaserade aviseringar och en treaxlad elektronisk kompass.

Astro 320-systemet är både hållbart och vattentätt, och har den beryktade tåligheten som är utvecklad för att stå emot naturen – varken damm, smuts, fukt eller vatten rår på den här nödvändiga jaktföljeslagaren.

Uppgradera enkelt

Nu har det blivit lite enklare att få det du behöver för jakten. Som jägare kan du välja mellan att köpa hela Astro-paketet eller så många DC 50-halsband som du behöver. Och din 320-enhet är kompatibel med alla hundhalsband i DC-serien. Dessutom har DC 50 förbättrad batterilivslängd, inklusive det batterisparande räddningsläget. Den förbättrade batterilivslängden innebär att när du ställer in uppdateringsfrekvensen på var 5:e sekund så räcker batteriet i 26 timmar. I räddningsläge – med en uppdateringsfrekvens på 2 minuter – räcker batteriet i 54 timmar, och ger dig därmed mer tid att hitta din bortsprungna hund

Hämta fler kartor

Eftersom Astro 320 har en microSD(tm)-kortplats kan du köpa och läsa in TOPO -kartor för detaljerad topografisk data, Friluftskartan Prime för ännu mer detaljrikedom samt fastighetsgränser och fastighetsbeteckningar eller City Navigator NT®-kartdata för turn-by-turn-ruttdragning på vägar. Astro 320 har även funktioner för BirdsEye-satellitbilder (abonnemang krävs), så att du kan hämta satellitbilder till enheten och integrera dem med dina kartor. Kartfunktionen visar viktiga geografiska egenskaper i närheten – och talar om för jägaren exempelvis att hunden har korsat en bäck eller närmar sig en farlig väg.

Astro 320 är dessutom kompatibel med Garmins egna kartor, en kostnadsfri programvara som omvandlar papperskartor och elektroniska kartor till hämtningsbara kartor för din enhet.

Spåra hundar i tät terräng

Var femte sekund sänder DC 50 ut hundens position till handenheten och på handenhetens kartsida kan du se både var hunden befinner sig för ögonblicket och var den har varit. Byt till sidan för hundspårning om du vill visa en kompass som pekar i riktning mot hunden och hundens aktuella status – om den springer, sitter, har fått upp spår eller har jagat upp bytet i ett träd.

DC 50 Collar

Varje hunds exakta avstånd kan också visas på kartan, och användaren kan välja att automatiskt zooma kartan så att alla hundar kan överblickas på skärmen när som helst. Alternativt kan hundar som befinner sig för långt borta för att få plats inom kartans aktuella zoomskala visas i skärmens marginal i riktning mot hundens position. Användaren kan även välja hur lång tid varje hunds spårlogg visas på skärmen – eller stänga av den helt för att få en renare skärm.

Astro är utrustad med en GPS- och GLONASS-mottagare med hög känslighet som monteras på den övre delen av halsbandet, så att du kan spåra din hunds position till och med i tät skog eller djupa raviner. Du kan spåra upp till tio hundar samtidigt med Astro, från ett avstånd upp till 14 km bort (beroende på terräng). Systemet överför information efter siktlinje, så räckvidden är störst i plan, öppen terräng.

Räkna dina flockar

När du har fångat bytet markerar du den exakta platsen med Astros Covey Counter™, en speciell waypoint för den exakta platsen, tidpunkten på dygnet och höjden där bytet påträffades samt antalet fåglar du drev fram och tog på den platsen. Med Astro kan du spara andra speciella waypoints såsom spår och jaktstuga, så att du snabbt och enkelt kan spara dessa platser för varje jakt. Astro har dessutom speciella waypoint-ikoner för att beteckna foderplatser, trädpass och andra jaktrelaterade punkter.

Planera nästa tur

Ta kontrollen över ditt nästa äventyr med BaseCamp™, programvara som du kan visa och organisera kartor, waypoints, rutter och spår med. Med denna kostnadsfria programvara för reseplanering kan du till och med skapaGarmin-äventyr som du kan dela med vänner, familj och andra äventyrare. BaseCamp visar topografiska kartdata i två eller tre dimensioner på datorn, inklusive konturlinjer och höjdprofiler. Det kan också överföra en obegränsad mängd satellitbilder till enheten om du har en prenumeration på BirdsEye-satellitbilder.

 

Förvandla din dator till en BaseStation-enhet för hundspårning

Med helt nya BaseStation kan du förvandla din bärbara dator (med BaseCamp inläst) till ett fältkontrollcenter för spårning av flera hundar (ytterligare DC 50-halsband krävs). Du kan visa GPS/GLONASS-information i realtid på den större skärmen på datorn – det är därför en idealisk lösning för räddningsteam med hundar. Och eftersom det är Garmin GPS-baserat är säkrare och mer effektiv spårning möjlig, även om det inte finns tillgång till Internet eller täckning för mobiltelefoner.

 

¹DC 50 är endast kompatibel med den handhållna Astro 320-enheten (programvaruuppgradering krävs). Den fungerar inte med Astro 220.

 

 

Toppmodellen blev just bättre

 • Använder HotFix® och en mottagare med hög känslighet för god mottagning av satelliter
 • Erbjuder en förbättrad baskarta med digital höjdmodellskuggning
 • Erbjuder förbättrat kartstöd med åtkomst till TOPO, BirdsEye-satellitbilder, Garmins egna kartor, City Navigator NT®, BlueChart® g2 med mera (säljs separat)
 • Tillåter justering av hundens spårlängd
 • Zoomar in (och ut) snabbt när du letar efter hunden
 • Spårar 10 000 informationspunkter per hund, vilket gör att din information är korrekt oavsett hur länge du stannar ute
 • Använder ett universellt accepterat GPX-filformat för lagring av all din information
 • Inkluderar ett knapplås som förhindrar oavsiktliga knapptryckningar
 • Du kan växla profiler – jakt, rekreation, bil, marin, geocaching, träning etc. – snabbt så att du inte missar någonting när du har jagat klart
 • Lanserar innovativa funktioner som utökade kartritningsfunktioner, vibrationsbaserade aviseringar och en 3-axlad elektronisk kompass
 • Har en legendarisk tålighet inbyggd som står emot elementen – vare sig det är damm, lera, fukt eller vatten
 • Markerar din exakta position med Covey Counter™, en specialwaypoint som visar den exakta platsen, klockslaget och höjden där du stötte på bytet
 • Sparar andra "speciella" waypoints såsom spår och jaktstuga såväl som waypointikoner som betecknar foderplatser, trädpass och andra jaktrelaterade punkter